Adam El Hamrou

 

Olen Adam 25-vuotias vantaalainen, joka on selvinnyt haasteellisesta nuoruudesta ja kääntänyt elämäni suunnan kohti parempaa tulevaisuutta. Matkani on vienyt minut perustamaan oman myyntitoimiston ja luomaan yhdessä lapsuudenystäväni kanssa yhdistyksen, joka edistää nuorten hyvinvointia. Esiintyminen on minulle intohimo, ja olen päässyt jakamaan tarinani sekä inspiroimaan muita useissa paneelikeskusteluissa ja juontotehtävissä, erityisesti oman yhdistyksemme tapahtumissa.

Osallistuin Makesomenoise-verkostoon, jossa pidin puheen vastuunkantamisesta, ja tämä kokemus vahvisti intohimoani yhteiskunnallisiin aiheisiin. Puhun mielelläni nuorten osallisuudesta, mielenterveydestä, syrjäytymisen ehkäisystä ja yhdenvertaisuudesta. Lisäksi olen innostunut puhumaan motivoinnista ja yrittäjyydestä, sillä omat kokemukseni ovat opettaneet minulle paljon näistä teemoista. Haluan jakaa omia kokemuksiani ja inspiroida muita löytämään tiensä eteenpäin.

Esiintymiskieleni ovat suomi ja englanti.

 

Adam on MakeSomeNoise-puhujaverkoston jäsen. Diakonissalaitoksen MakeSomeNoise-puhujaverkoston avulla nostetaan nuorten ääntä julkiseen keskusteluun ja organisaatioiden kehittämiseen. Valmennamme nuorten puhe- ja esiintymistaitoja ammattilaisten avustuksella.
Toiminta on tarkoitettu erityisesti sellaisille nuorille, jotka eivät koe saavansa ääntään kuuluviin.
Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: