Bilal Hussein

 

Olen Bilal Hussein, yrittäjä, vaikuttaja ja puhuja, jolla on syvällinen kokemus nuorten hyvinvoinnin edistämisestä. Olen perustanut yhdistyksen, joka tekee merkittävää työtä nuorten tukemiseksi ja heidän voimauttamisekseen. Lisäksi toimin Itä-Afrikan nuorten rauhanverkoston jäsenenä, edistäen nuorten aktiivista osallistumista rauhanrakennukseen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Minua ohjaa vahva missio: voimaannuttaa nuoria ja tukea heidän hyvinvointiaan, jotta he voivat rakentaa paremman tulevaisuuden itselleen ja yhteisöilleen. Tämä missio näkyy kaikessa, mitä teen.

Olen omistautunut kehittämään esiintymistaitojani jatkuvasti ja olen pätevä moderaattori. Olen moderoinut National Dialogue -konferenssin, jossa oli mukana korkean tason osallistujia, kuten Suomen ulkoministeri, YK:n nuorisoasiain apulaispääsihteeri ja Etelä-Afrikan kansainvälisten suhteiden ja yhteistyön osaston pääjohtaja. Minulla on kyky tuoda esiin tärkeitä näkökulmia ja herättää keskustelua merkittävistä aiheista.

Puhun sujuvasti suomea, englantia ja somalia, mikä mahdollistaa laajan vuorovaikutuksen erilaisissa ympäristöissä ja kulttuureissa.

Tavoitteenani on tarjota asiantuntemusta ja inspiraatiota, joka voi tehdä merkittävän eron tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Uskon, että yhdessä voimme luoda paremman tulevaisuuden kaikille nuorille.

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: