Nuotti-valmennus selkeytti suuntaa tulevaan

23.10.2024

“Hain Nuotti-valmennukseen Vamokselle, sillä halusin saada tukea sekä kouluun että töiden hakuun. Olin hieman epävarma tulevaisuuden suunnitelmistani. Kaipasin ulkopuolista tukea, jotta voisin selkeyttää ajatuksiani ja löytää konkreettisia askelia kohti tavoitteitani. Ajattelin, että Nuotti-valmennus voisi olla juuri oikea ratkaisu tilanteeseeni.”

Aurinko laskee ja etualalla on ihminen taluttaen polkupyörää. Nuotti-valmennus ehkä suuntana?

 

Ensivaikutelmani valmentajasta oli erittäin positiivinen. Hän oli helposti lähestyttävä, ystävällinen ja kuunteli tarkkaan toiveitani sekä huoliani. Oli mukavaa, että valmennus tuntui todella yksilölliseltä. Valmentajani antoi minun itse valita, mihin halusin keskittyä. Voin sanoa, että kävimme läpi juuri ne asiat, jotka olivat minun tilanteessani hyödyllisiä ja ajankohtaisia.

Erityisen arvokkaaksi koin valmentajan verkostot. Hänellä oli yhteyksiä moniin eri tahoihin ja asiantuntijoihin. He pystyivät tarjoamaan spesifimpää apua niissä asioissa, joissa tarvitsin tukea. Verkostojen kautta sain vinkkejä työnhakuun, ja niiden avulla myös ovia aukesi – pääsin valmennuksen aikana töihin. Tämä oli merkittävä askel elämässäni. Lisäksi valmennus auttoi minua hahmottamaan selkeämmin koulutussuunnitelmiani. Nyt tiedän tarkalleen, mihin aion hakea ensi vuonna.

Valmennuksen aikana ei tullut vastaan mitään merkittäviä haasteita tai yllätyksiä. Kaikki sujui odotetusti, ja koin koko prosessin todella sujuvaksi ja joustavaksi. Valmennus oli sopivan rento, mutta samalla tavoitteellinen. Koin saavani siitä kaiken tarvittavan tuen.

Kun valmennus päättyi, minulla oli hieman haikea olo – olisin mielelläni jatkanut vielä pidempään. Koin valmennuksen niin hyödylliseksi ja valmentajan kanssa työskentely sujui erinomaisesti. Kuitenkin valmennuksen jälkeen tunnen itseni itsevarmemmaksi ja paremmin varustautuneeksi tulevaisuuden haasteisiin, joten se jätti minuun positiivisen ja motivoituneen tunteen.

Nuotti-valmennus oli minulle erittäin arvokas kokemus. Se auttoi minua saavuttamaan konkreettisia tuloksia, kuten työpaikan, sekä selkeyttämään tulevaisuudensuunnitelmiani. Olen erittäin kiitollinen saamastani tuesta. Suosittelen Nuotti-valmennusta lämpimästi kaikille, jotka kaipaavat apua ja tukea oman elämänsä suuntaamiseen.

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: