Sakariye Ali

Hei, nimeni on Sakariye ja olen toisen vuoden sosionomi opiskelija. Olen asunut Suomessa yhdeksän vuotta. Olen aktiivisesti mukana järjestötoiminnassa ja johdan järjestö, joka auttaa nuoria kouluihin hakemisessa, ja verkostoitumisessa. Matkani julkisessa puhumisessa ja esittämisessä alkoi useiden kurssien kautta, jotka muuttivat minut ujosta henkilöstä alussa, joka on nyt itsevarma esiintyessään yleisön edessä ja osallistuessaan paneelikeskusteluihin.

Olen intohimoinen useista aiheista, mukaan lukien esitystaidot, maahanmuutto, kotoutuminen, rasismi, maailmanpolitiikka, nuorisorikollisuus, rauha ja uskonto. Vahvan taustani näillä aloilla tarjoan tuoreita näkökulmia ja oivalluksia. Kielitaitoni kattaa suomen, englannin, somalin ja swahilin, mikä mahdollistaa tehokkaan viestinnän monipuolisten yleisöjen kanssa.

Jos etsit henkilöä, jolla on asiantuntemusta ja kokemusta edellä mainituista aiheista, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Sakariye on MakeSomeNoise-puhujaverkoston jäsen.
Diakonissalaitoksen MakeSomeNoise-puhujaverkoston avulla nostetaan nuorten ääntä julkiseen keskusteluun ja organisaatioiden kehittämiseen. Valmennamme nuorten puhe- ja esiintymistaitoja ammattilaisten avustuksella.
Toiminta on tarkoitettu erityisesti sellaisille nuorille, jotka eivät koe saavansa ääntään kuuluviin.
Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: