Yasin Omer Nur

Olen Yasin Omer, omistautunut ja monipuolinen ammattilainen, jolla on vahva osaaminen henkilökohtaisesta kasvusta ja yhteisöllisyyden kehittämisestä. Liiketalouden koulutukseni sekä monipuolinen työkokemukseni palvelu-, vieraanvaraisuus- ja yhteisöaloilta ovat antaneet minulle ainutlaatuisen joukon taitoja ja asiantuntemusta.

Äskettäin suorittamani kokemusasiantuntija- ja vertaisneuvojakoulutus on varustanut minut tarjoamaan tukea ja ohjausta erityisesti koulutus- ja integraatiotilanteissa. Olen myös ammatillinen kasvatus- ja nuoriso-ohjaaja, mikä tukee asiantuntemustani nuorten ja yhteisöjen kehittämisessä. Intohimoni on tehdä positiivinen vaikutus yhteisöön. Toimin Suomen Somali-seuran puheenjohtajana ja olen osallistunut aktiivisesti erilaisiin vapaaehtoishankkeisiin, jotka tukevat maahanmuuttajia ja edistävät yhteisön yhtenäisyyttä.

Olen aktiivinen MakeSomeNoise-puhujaverkostossa. Lisäksi olen osa Itä-Afrikan nuorten rauhanverkostoa, joka edistää nuorten aktiivista osallistumista rauhanrakennukseen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Puhun äidinkielenä somalia, lisäksi suomea hyvällä tasolla ja englantia hyvin. Tämä mahdollistaa laajan vuorovaikutuksen erilaisissa ympäristöissä ja kulttuureissa. Olen suorittanut mallikoulutuksen ja toiminut mallina, mikä on tuonut minulle esiintymisvarmuutta ja kykyä edustaa itseäni monenlaisissa tilanteissa. Tavoitteenani on tarjota asiantuntemusta ja inspiraatiota. Uskon, että yhdessä voimme luoda paremman tulevaisuuden kaikille nuorille.

Ammatillisen ja vapaaehtoistyön ulkopuolella ylläpidän terveellistä elämäntapaa urheiluharrastusten avulla, kuten jalkapallo, juoksu ja uinti. Näiden harrastusten kautta priorisoin fyysistä kuntoa ja edistän kokonaisvaltaista hyvinvointia ja joustavuutta.

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: